Hej raringar! Nu var det riktigt längesen jag uppdaterade er via bloggen, vet inte riktigt varför, men mycket fokus läggs på min Instagramprofil, så det är nog den största anledningen. Hur mår ni? Hoppas toppen. Själv har jag precis varit i London med min bästa vän, vi hade en helt fantastisk långweekend (typ födelsedagstripp) fylld av shopping, planlös vandring, lyxiga och framför allt asgoda frukostar, luncher och middagar. Vi var på musikal också, Fantomen på operan - fruktansvärt bra. Det är säkert 10 år sedan jag såg filmen senast, måste se den snart igen. Älskar musikaler!
 
Regent street.
 
Nyshoppad mundering: mysig ullpolo från Uniqlo, strumpor Nike, väska Reserved.
 
Brakmiddag på Sketch. Herre, godaste köttbiten på länge o kolla bara inredningen, vill bo så. :)
 
Planlös vandring mellan skyskraporna.
 
Måste passa på att rekommendera er hotellet vi bodde på den här gången, nämligen The Z hotel Picadilly. Som ni säkert förstår på namnet låg det väldigt centralt, något kvarter bort från just Picadilly circus. Har inte bott så centralt när jag varit i London tidigare gånger men herregud vad bekvämt det var. Nära till allt! Hotellrummet var litet men ändå lagom för två personer (riktigt fräscht var det också) och varje kväll mellan 17-20 bjöds det på ost och valfritt vin nere i hotellobbyn. Vi gick loss, jag lovar. Haha! Sån himla lyx och där fick hotellet genast en stjärna i kanten av oss. Kommer garanterat boka det fler gånger.
 
Det bästa med vårt hotell. Flera olika ostar att välja på, gott bröd och så vin, gratis. Hell yes!
 
Nu är jag hemma igen med massor av inspiration (och shopping) med mig i bagaget. Kommer leva 10 år längre tack vare den här resan, tack London och tack bästa Maria, ni är båda världsgrymma!! Fler bilder hittar ni på min IG-profil: @emelieelisabeth