Dags för en inredningsförändring på ditt företag?

Publicerat i: Ads az design, betalt annonssamarbete
I betalt annonspartnerskap med AZ Design.
 
 
 
 
Vet ni vad jag tycker om? Att inte alltid tänka det självklara om saker och ting. Till exempel: AZ Design som det här inlägget är i reklamsamarbete med. De är en onlineshop och säljer huvudsakligen möbler till företagskunder, hos dem kan du bland annat köpa konferensmöbler till ditt företag, här hittar du konferensstolar till bra pris, kontorsmöbler, eventmöbler, utemöbler samt restaurangmöbler.
 
Men! Nu till det som jag ser som det fiffiga med allt detta. Säg att du har ett helt nytt företag och ska inreda ditt lilla eller stora kontor/ateljé/studio/etc med splajdans nya möbler. Varför inte tänka lite utanför ramarna då, och använda möbler som kanske egentligen är tänkta till andra ändamål? Till exempel en stol som är tänkt att ha utomhus, men som du istället kanske hellre har framför ditt skrivbord eller runt ditt matsalsbord? Eller, en snygg barstol i krom som får agera piedestal för din växt eller snygga lampa? Här ovan har jag satt ihop ett kollage med grejer som jag hade - om jag fått tänka helt fritt utifrån vad jag gillar precis just nu i inredningsväg - använt till att inreda mitt nya kontor med. Vad tror ni om det? Jag hade valt en färgskala som är ganska lugn för ögat och som ger hjärnan utrymme att tänka fritt, jag hade jobbat med mörkt brunt (gärna som bordsskiva), grått, beige och en mellanbrun ton som går hand i hand med de övriga nyanserna. Jag hade självklart använt mig av vitt och svart. Rotting är hett just nu (jag älskar det) - så det hade jag gärna valt att ha antingen runt ett matbord eller i ett konferensrum där jag kan ha möten i en enhetlig miljö som inte stör våra mötesämnen. Sedan hade jag haft någon form av loungeplats där jag skulle ha använt mig av den fluffiga ljusgrå fåtöljerna och ett lägre bord för kaffekoppen. Några fina lampor hade fått sätta den sista touchen. Älskar den vita här ovan, hade faktiskt gärna haft den här hemma. De små fyrkanterna här ovan får stå för färgskalan jag hade valt, och hos AZ Design finns de så klart att klicka hem - i form av mattor, de ser ut att ha så himla fina varianter.
 
Så, är du i uppstarten av ett helt nytt företag, då tycker jag definitivt att du ska spana in AZ Design. Så också om det är dags för ditt företag att förnya sig lite på möbelfronten. Hoppas att mitt kollage och mina tankar bakom gav er inspirationen till det!