note to self

Publicerat i: Ads hälsokost, topformula
I betalt annonspartnerskap med Topformula.
 
Gissa om jag njuter av sommaren? Den här medelhavsvärmen vi har just nu är helt magisk. Tyvärr torkar den ju ut skog och mark, men hade det inte varit för det hade jag velat ha det så här varmt nästan jämt. Värmande solstrålar mot fräknig hy, lediga långa dagar i en prunkande trädgård, med en god fruktsmoothie i näven och i gott sällskap, så klart. Gärna avhandlandes sommarens kubbmatch med familjen i vilken ena laget alltid har egna regler och det slutar med att man avslutar matchen för att ingen kommer överens. För det hör ändå sommaren till? Och det är väl härligt, ändå?
 
Ja. Men. Mitt i allt det härliga och gemytliga kanske du glömmer bort att äta ordentligt. Du slänger i dig en grillad korv mellan badmintonmatchen och badet. Lite godis här. En glass där. En räkmacka i all ära men får du i dig dagsbehovet av Omega-3 av den?
 
 
 
Nåja. Det jag vill komma till är så klart - oavsett hur bra sommaren och din ledighet än må vara (och det är väl klart att du ska få njuta, självklart) - glöm inte att få i dig allt det som din kropp behöver. Hos Topformula hittar du prisvärd hälsokost och en hel radda av tillskott som får dig att må bra. Till exempel Blåbär; för dina ögons skull, Cal-Mag; som bidrar till normal benstomme, muskelfunktion och normala tänder, Ingefära; som håller dig frisk eller Familje-förpackningen; som ger stor som liten ett balanserat intag av vitaminer och mineraler. Tränar du mycket? Då finns nog det mesta du kan tänkas behöva hos Topformula under kategorin Topformula Sport. Vegan? Samma där.
 
Kort och gott finner du det mesta inom hälsokost hos Topformula. Det är svensktillverkat, de erbjuder grymma priser, du får fri frakt inom Sverige. Och, med rabattkoden "TESTA10" får du dessutom 10% på hela ditt köp. Boosta kroppen den här sommaren, det kommer jag göra. Se mina toppval här ovan.
 
 
Kommentera 9
Visa fler inlägg