Bygget

Publicerat i: Interior
Follow my blog with Bloglovin


Nej men hur katastrofalt dålig är jag på att uppdatera här? Instagramprofilen går som vanligt varm men här not so much. Ska verkligen skärpa till mig.
 
Sommaren är äntligen här. Idag regnar det men vad spelar det för roll när dagarna dessförinnan varit värmande ända in i hjärtat. Vi har hängt med familjen och snickrat på vårt utbygge. Det händer grejer vill jag lova, just nu börjar innerväggarna komma på plats. Nu börjar man verkligen få känslan av hur rummen kommer upplevas, hur stora de verkligen är (inte bara på pappret) och min hjärna går på högvarv så fort jag kliver in och ser spektaklet. Kan man göra så här borta? Vad måste jag offra om jag vill ha det så där? Och så vidare. Bra går det i alla fall hitills, så roligt. Här kommer några bilder jag tog igår kväll efter att pappa och Pontus lagt av för denna helgen.

 
Här ser ni väggen mellan köket och tvättstugan. Till vänster väggen mellan kök och badrum. Det ska så klart inte vara några hålrum upp mot taket, men för att få en uppfattning om rumsstorlekarna bara, liksom. Köket/vardagsrummet (därifrån jag fotar) blir det absolut största rummet. Väldigt luftigt och med mycket ljusinsläpp.
 
 
Tvättstugan! Till höger i bild väggen mellan tvättstuga/kök.
 

Och här har vi badrummet, till höger blir det två duschar med sittplats på ena kortsidan (jag älskar att sittduscha, nån som är likadan?). Rakt fram hamnar badkaret med utsikt genom två stycken fönster när man tvagar sig. :) Bredvid mig till höger hamnar toastolen och till vänster antagligen en infälld stor väggspegel och en rejäl kommod med bra förvaring. Det här kommer bli så jäkla bra. Kakel/färger inte bestämda än men det blir ganska neutrala. Tror vi!
 
Åkej, det var en liten uppdatering av bygget. Igår satt jag med köksplaneringen (fasen vilket bök det är...) och nu ska vi få fatt i en snygg bänkskiva till köksö samt skåpen utmed 2 väggar. Jag tänker mig en i natursten eller komposit (imitation av natursten) - vet ni något bra ställe omkring Mariestad får ni gärna hojta till. Mannen önskar sig en bänkskiva helt i rostfritt men jag är inte lika övertygad. Än i alla fall. Köket kommer gå i helsvart i övrigt så nu är bara frågan vad vi vill matcha det med. Återkommer med en uppdatering av läget snart igen!
 
/Emelie