Vill du vara modern, klimatsmart och ekonomisk - samtidigt?

Publicerat i: Ads mobile case, rephone, shopping
I betalt annonspartnerskap med RePhone.
 
Är du också prylnörd, precis som jag? Jag går knappt en meter utan min iPhone, på gott och ont! Ibland borde jag lägga ifrån mig den mer än jag gör, men å andra sidan är den i många fall också en tillgång. Jag menar, snacka om multitool? Kamera, jobb, internet, bank och telefon i ett. Sedan jag köpte min första iPhone använder jag inte alls datorn i samma utsträckning som innan, och jag tror att det är många som kan skriva under på just den punkten.
 
Bild: pinterest.
 
Men att köpa en ny telefon kan vara ganska dyrt, och oftast erbjuds de med dyra abonnemang som man blir fast med, eller som har alldeles för höga månadskostnader. Vill du slippa månadskostnaden, och kan du tänka dig en begagnad mobil i precis lika bra skick som en ny men till ett bättre pris? Ja men då tycker jag att du ska ta och kolla in rephone.se, där du erbjuds en begagnade mobiltelefoner i toppskick. Det är inte bara ett modernt sätt att uppdatera sina tekniska prylar på, det är också 1. klimatsmart och 2. ekonomiskt.
 
Alla mobiltelefoner som säljs via RePhone är uppdaterade, fabriksåterställda och noga kontrollerade.Och, du får upp till 12 månaders garanti trots att telefonen kanske inte är helt ny. Hur bra? Här finns blandade modeller från både Samsung och iPhone - bland annat den allra senaste modellen iPhone 11 och iPhone 11 pro. Så spana in rephone.se om det börjar bli dags att förnya sig!