Posters från Desenio - tips och trix!

Publicerat i: Ads desenio, inredning, posters, ramar, tavlor
I betalt annonspartnerskap med Desenio.
 
Hej fina ni, det var ett tag sedan men jag är sakteliga tillbaka här på bloggen. Underbart! Vill inleda den här nalkande våren med ett fint partnerskap jag har tillsammans med Desenio, i vilket jag nu på bästa sätt ska ge er inspiration till att på enklast möjliga vis anpassa era hem inför den rådande säsongen. Många av er har säkert koll på Desenio sedan innan, men för er som inte vet så mycket erbjuder de allt för att du ska kunna hotta upp dina tomma väggar där hemma på ett smart sätt - nämligen med tavlor. Hos Desenio hittar du ett otroligt brett urval av posters och tavelramar i alla möjliga kulörer och storlekar. Det är bara att välja och vraka!
 
Hur gör man då för att få till den känslan man är ute efter? Utgå från dig själv, säger jag. Vilka färger gillar du? Vill du hålla det ganska enkelt, med bara en tavla på en vägg - en tavla som får tala för sig själv med jordnära toner, tunna linjer eller namnlösa former som får hjärnan att fundera lite över vad det är den ser? Eller älskar du färg och vill gärna skapa en hel tavelvägg med motiv på allt från naturbilder, växter, former, mullrande städer och porträtt? Eller kanske vill du ha bara en tavla som skriker lite vad gäller färg och form, och att de runt omkring är lite mer lågmälda och låter den skrikiga få ta all uppmärksamhet i rummet? Vad vet jag. Du sätter gränserna och bara du. Googla loss vet jag, har du inte riktigt koll på vad du gillar så sök på typ "inredningsinspiration" och spara ned de bilder du gillar och försök sedan att utifrån dem skapa dig en uppfattning om vad du verkar uppskatta allra mest. Utgå från det och beställ hem posters och ramar i färgerna du fattat tycke för, eller posters/ramar som PASSAR till just de färgerna - enligt dig, alltså! Här finns inga rätt och fel, kör ba! Skulle det bli fel så har du antagligen lärt dig någonting nytt om ditt tycke och smak, och det är ju busenkelt (och billigt!) att lösa med nya posters om ett tag (eller direkt, beroende på ditt tålamod, hehe).
 
 
Bildkällor: desenio.se, pinterest.se, instagram.com/saint.fabien
 
 
Här ovan har jag satt ihop ett inspirationskollage med några av mina personliga favoriter som finns att klicka hem i webbshoppen, allihopa återfinns under kategorierna NYHETER & TOPPLISTAN. Det här är dock bara ett axplock av allt fint ni kan hitta till ert hem hos Desenio, välj fritt bland kulörer, teman, storlek på poster och bland ett brett urval av ramar. Som sagt!
 
Och! Går du i presenttankar och försöker fnurla ut vad du ska köpa till någon du tycker om (som förslagsvis gillar livsstil och inredning) kan du enkelt beställa ett presentkort på belopp mellan 250-4500 kr. Så himla smidigt.
 
Signar du upp dig för Desenios nyhetsbrev får du också 20% på posters nästa gång du handlar.
 
Okej, hoppas att ni blivit lite inspirerade nu, då? Jag håller en tumme. Ha en fin dag, vi hörs snart igen!
 
Emelie